Sport

Caylan Wering wint brons op het NK judo-18 in Den Haag

- advertentie -

Oldambt – Zaterdag 18 september vond het NK judo -18 plaats in Den Haag. Judoka’s Caylan Wering , Cindy Oost, Janniek Pool en Erik Pool hadden zich hiervoor geplaatst. Alle vier moesten ze in het ochtendblok judoën.

- advertentie -

Caylan Wering won 2 wedstrijden, verloor 1 wedstrijd van een tegenstander die maar liefst 4 coaches had om hem te helpen. Gelukkig kon hij zijn hoofd erbij houden en wist in de bronzen finale met grote overmacht te winnen. Een mooie prestatie. Janniek Pool won 2 wedstrijden, verloor 1 en mocht zich opmaken voor ook een bronzen finale. Deze verloor ze helaas, maar 5e van Nederland is ook een geweldige prestatie. Cindy Oost en Erik Pool werden helaas in de voorrondes al uitgeschakeld.

Coaches Ronnie Grave en Luciano Sidin gingen tevreden naar huis.
Voor meer info, drie gratis proeflessen en locaties kijk op judotanrenjutsu.nl of like de facebookpagina.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button