Kort nieuwsOp stap

Opgave garagesale Heiligerlee nog mogelijk

- advertentie -

Heiligerlee – Komende zaterdag is het zover; na enkele succesvolle eerdere edities is het weer tijd voor een garagesale in Heiligerlee. De bedoeling is om op zaterdag 25 september vanuit eigen garage of oprit spullen te verkopen.

- advertentie -

De deelnemers die zich opgeven worden op een lijst geplaatst zodat bezoekers die dag een rondje langs verschillende “kramen” kunnen. De sale is van 10.00 tot 15.00 uur en deelnemende huizen zullen ook herkenbaar zijn middels een vlag, ballonnen of slingers.

Opgeven
Om mee te doen en opgenomen te worden in de lijst kunt u contact opnemen met Rebecca Lindenhols op 0597-854668. Ook staan er op Marktplaats en Facebook Marketplace advertenties van Saskia Koning onder vermelding van Garagesale Heiligerlee waar men op kan reageren.

Deelnemers
De adressen die zich tot dusver hebben opgegeven zijn:

Dillenburglaan 32
Provincialeweg 50
Provincialeweg 60
Provincialeweg 62A
Provincialeweg 75
Provincialeweg 81
Provincialeweg 97
Singellaan 2
Oudehornweg 37
Oudehornweg 42
Oudehornweg 43
Oudehornweg 47
Kloosterhorn 3A
Kloosterhorn 5A
Kloosterhorn 7
Kloosterhorn 17
Kloosterhorn 42
Vendelstraat 15
Vendelstraat 20
Vendelstraat 23
Dormter 4 (Winschoten)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button