Op stap

UPDATE: Abseilen in Winschoten volledig volgeboekt

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 9 oktober is d’Olle Witte in Winschoten weer de plek voor durfals en adrenalinejunkies. Enige weken geleden was er vanuit Sociaal Werk Oldambt (SWO) voor jongeren een abseilevenement vanaf de Winschoter toren. Een spannende belevenis waar veel belangstelling voor was.

- advertentie -

Naar aanleiding hiervan kwamen er reacties binnen bij Sociaal Werk Oldambt of ‘oudere’ mensen ook deel mochten nemen aan de activiteit. SWO heeft deze mensen benaderd en gevraagd wat hun idee was, samen hebben zij de abseilactiviteit nog een keer opgezet, maar nu voor 23 jaar en ouder.

Zaterdag 9 oktober is de dag dat iedereen vanaf 23 jaar onder professionele begeleiding kan abseilen van de Winschoter toren. Durf jij deze uitdaging aan?

Na een eerdere oproep is er volop gereageerd. Inmiddels zijn de plekken voor abseilen volgeboekt. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button