Economie

Nieuw hondenuitlaatservice in Winschoten: De Bosneus

- advertentie -

Winschoten – Dierendag, dat betekent dierennieuws! Zo is er dit jaar een nieuw hondenuitlaatservice geopend genaamd: De Bosneus. De 37-jarige Saskia van Aken is vanaf kind af aan al dierenliefhebber, zo is ze vanaf haar 11e opgegroeid met een West Highland White Terrier puppie.

- advertentie -

“Vanaf dat moment ben ik gek op honden en heb tot op de dag van vandaag altijd honden gehad.” zegt ze. “Puppies, senioren, getraumatiseerde honden, angstige honden, medische uitdagingen (gescheurde kruisbanden), dementie, staar, artrose, dove honden en helaas ook het verdriet van een hond moeten laten inslapen. Ik heb met van alles ervaring.”

Een dagje weg en de hond kan niet mee? Geen probleem. Uw hond kan rusitg in zijn vertrouwde omgeving blijven en de Bosneus komt een paar keer per dag langs om uw geliefde viervoeter te verzorgen.

“De Bosneus zit gevestigd in Winschoten maar met de ‘Bosneus-auto’ kunnen we uiteraard ook buiten het Oldambt de honden uitlaten en bedienen we hiermee heel noord-oost Groningen.” zegt Saskia.

Voor meer informatie en/ of contactgegevens zie de website: www.debosneus.nl.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button