Op stap

Activiteiten in Het Groninger Landschap

Regio – Het Groninger Landschap organiseert weer een breed scala aan leuke activiteiten voor jong en oud. Hieronder vindt u een aantal, kijk op de website van Het Groninger Landschap voor tijden, prijzen en aanmelden.

- advertentie - 

6 oktober bezoekerscentrum Waddenkust: Lezing “Tweezaam op een eiland” door Barwolt Ebbinge over zijn verblijf op Rottumerplaat, hier verbleef hij samen met zijn vrouw Doortje 435 dagen als vogelwachters voor Staatsbosbeheer. Hij heeft hier een boek over geschreven en deelt zijn verhalen graag met het publiek.

Start: 19.30 uur in bezoekerscentrum Waddenkust, Hoofdstraat 83 Pieterburen. Gratis deelname, aanmelden verplicht.

10 oktober bezoekerscentrum Dollard: Ontdek de unieke natuur en cultuur van de Punt van Reide. Super leuke wandeling met gidsen van Het Groninger Landschap. Vanwege de grote natuurwaarde is dit gebied het hele jaar gesloten voor publiek. Onderweg wordt Polder Breebaart aangedaan, waar een brakwatergetijdengebied mogelijk is gemaakt.

Start: 10.00 uur Bezoekerscentrum Dollard, Dallingeweersterweg 30 Termunten. Afstand 3 km. Aanmelden is verplicht, wees er snel bij, vol = vol. Advies: waterdichte schoenen of laarzen en vergeet de verrekijker niet.

De week van het Landschap van 16 oktober t/m 31 oktober (tijdens de herfstvakantie)
Hier laten we graag zien hoe mooi en divers de natuur is. Even op de fiets stappen, uitwaaien op het strand of een nieuwe route ontdekken in het bos. De herfstvakantie is een mooie tijd om van de natuur en prachtige herfstkleuren te genieten.

Het Groninger Landschap organiseert wandel-, vaar- en fietstochten en themadagen zoals een paddenstoelenfestival, struuntochten en nog veel meer!
De activiteiten zullen worden aangevuld. Houd de pagina op de website dus in de gaten voor de planning.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button