Cultuur

Feestelijke opening Kinderboekenweek en Schoolbibliotheek

- advertentie -

Winschoten – Woensdagochtend was het feest op CBS de Vossenburcht. De start van de Kinderboekenweek met als thema ‘Worden wat je wil’ en de opening van de schoolbibliotheek vonden beiden plaats. De kinderen waren allemaal verkleed als een beroep en dat zorgde gelijk voor een feestelijke sfeer. Wethouder Jurrie Nieboer kwam de schoolbibliotheek openen.

- advertentie -

Na het openen van de schoolbibliotheek ontvingen de kinderen allemaal een eigen bibliotheekpasje waarmee ze boeken mogen gaan lenen. Door de samenwerking met Biblionet Groningen beschikt de school weer over een actuele en gevarieerde collectie die de komende jaren verder zal worden uitgebreid. Met de Bibliotheek op School slaan onderwijs, bibliotheek en gemeente de handen ineen en komt er dagelijks aandacht voor leesplezier op school én thuis.

De bibliotheek op school wordt mogelijk gemaakt door steun van de gemeente Oldambt en Nationaal Programma Groningen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button