Kort nieuws

Mini-biebs in de gemeente Oldambt

Oldambt – Heeft u ze al gezien? Op steeds meer plaatsen kun je met boeken gevulde (vitrine)kastjes vinden. Deze “mini-biebjes” worden door particulieren op een toegankelijke plaats neergezet voor mensen die een boek willen lenen, of ruilen.

- advertentie - 

Voorbijgangers mogen een boek lenen en later terugbrengen, of een boek ruilen voor een ander boek. Zo blijft het kastje mooi gevuld. De mini-bieb stimuleert het lezen en hergebruik van boeken. Een van de mini-biebs in de gemeente Oldambt is geplaatst door Suzan Doedens aan de Zaagmolenlaan in Scheemda.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button