Incidenten

Brandweer redt kat bij woningbrand

- advertentie -

Midwolda – Zondag aan het begin van de middag is er brand ontstaan in een keuken van een woning aan de Dr. Oortwijn Botjeslaan in Midwolda. Rond half een werd de brand in een oven opgemerkt, waarop de hulpdiensten werden ingeschakeld. De brandweer van Finsterwolde en Scheemda spoedden zich naar het incident.

- advertentie -

Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleken de bewoners al buiten te staan. Een kat bleek nog binnen te zitten. Er werd een binnenaanval gedaan en het vuur in de keuken werd geblust. Ook de kat kon door het snelle brandweeroptreden worden gered.

De brand was snel onder controle, de brandweer heeft daarna in naastgelegen woningen gecontroleerd of er geen sprake was van overslag. Dat bleek niet het geval. Daarop is de woning geventileerd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button