Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Winschoten draagt steentje bij aan het programma: De Dansmarathon

- advertentie -

Winschoten – 50 uur non-stop-dansen waarin 100 danskoppels het avontuur aan gaan in het SBS 6 programma De Dansmarathon. Ook Winschoten is hierin meerdere keren te zien. Zo waren dansers te gast bij juwelier Sonja Schröder in de Langestraat, waar ’s avonds opnames zijn gemaakt zowel door SBS 6 als door RTV GO.

- advertentie -

Ze hebben in de winkel gedanst van 17:00 tot 21:00 uur. Ook in De Klinker zal het dansfestijn zaterdag verder gaan, waarin 3 dansscholen de handen in één hebben geslagen om een mini-dansmarathon te organiseren. Dansscholen Dansplezier.nl, F2 Dance Company en Kunstencentrum De Klinker zullen een variërend programma geven bij Dansplezier aan de Venne. Zij zullen dansen van 13:00 tot 17:00 uur.

Longziekte
De VriendenLoterij en Longfonds vragen de aandacht voor mensen met een longziekte. Samen voeren ze campagne voor een medische doorbraak: de mini-long. Hiermee kunnen beschadigde longen in de toekomst weer gezond worden gemaakt. Tijdens de Dansmarathon gaat minimaal 40% van ieder verkocht lot naar Longfonds en maakt u kans op fantastische prijzen. Zaterdag 16 oktober wordt tijdens de Dansmarathon de winnaar van 1 miljoen euro bekend gemaakt.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button