Algemeen

Dit weekend geen treinen tussen Groningen en Weener

- advertentie -

Winschoten – Van 23 t/m 24 oktober rijden er geen treinen tussen Groningen – Veendam en Groningen – Weener. Door onderhoudswerkzaamheden aan het spoor zet Arriva op deze trajecten bussen in.

- advertentie -

“Het meenemen van fietsen in de bussen is niet mogelijk. De busreis tussen Groningen – Veendam duurt tot 30 minuten langer dan de reguliere treinreis. De busreis Groningen – Weener duurt tot 45 minuten langer dan de reguliere treinreis” laat de vervoerder Arriva weten.

Gevolgen voor de treinreis
In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen. De dienstregeling van het vervangende busvervoer staat op de website van Arriva. De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl.

Geldig vervoerbewijs
Reizigers die gebruikmaken van vervangend vervoer hebben een geldig vervoerbewijs nodig. Zoals bijvoorbeeld een ov-chipkaart of een e-ticket. Inchecken in de bussen is niet mogelijk. In- en uitchecken kan op de treinstations.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en de busdienstregeling op de website onder het kopje ‘Werk aan het spoor’: arriva.nl/werkaanhetspoor.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button