Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Bangkok Thaise Therapie en Massage opent derde filiaal in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Daar waar in Finland de mensen vrijwel wekelijks ontspanning zoeken in de sauna, gaan in Thailand de inwoners geregeld naar een goede massagesalon. In Winschoten kan dat nu in het voormalige bankgebouw aan de Poortstraat 23. Daar is een nieuwe Thaise Therapie en Massage salon geopend. Eigenaresse Mae heeft al twee zaken in Hoogezand en Veendam en heeft nu samen met haar partner flinke aanpassingen in het karakteristieke pand uitgevoerd.

- advertentie -

Grote verbouwing
Er zijn muren geplaatst om in totaal 4 behandelkamers te maken. Twee daarvan zijn duo kamers, zodat je met partner of vriend/ vriendin samen kunt langskomen. Elke ruimte heeft de luxe van een eigen douche. De olie die eventueel wordt gebruikt is een geurloze etherische olie waar elke klant een eigen geurtje aan kan laten toevoegen. De verbouwing is nog niet helemaal klaar, maar toch heeft Bangkok Winschoten alvast de deuren geopend. De wens is nog een manicure/pedicure die zelfstandig kan werken in haar eigen ruimte. Daar is in de verbouwing al rekening mee gehouden.

(lees verder onder de foto)

Thaise Therapie Massage
De traditionele Thaise massage bestaat al eeuwenlang en is een mix van verschillende oude technieken. Een vak wat vaak wordt doorgegeven van generatie op generatie maar waarvoor in Thailand ook speciale opleidingen zijn. “Ik werk daarom het liefst met dames uit Thailand,” vertelt Mae. “Dan weet ik zeker dat ze de juiste technieken hebben geleerd. De dames in Hoogezand en Veendam en nu ook in Winschoten voldoen dus aan de gewenste normen.”

Met de juiste massage kunnen diverse stresspunten en spierknopen verdwijnen. Er zijn verschillende massages mogelijk in overleg met de masseuses. “Sportmassage, traditionele Thaise massage, oliemassage en uiteraard mixen ervan, alle massages hebben tot doel diep in de spieren te komen en kunnen soms intensief ervaren worden.”

(lees verder onder de foto)

Hygiëne
De behandelkamers zijn allemaal voorzien van een eigen douche. Elke klant krijgt schone handdoeken tot de beschikking en na elke behandeling wordt alles weer goed schoongemaakt. “Wij zorgen voor optimale hygiëne. Dat is belangrijk voor de klant maar ook voor de masseuses. Ons beroep is in Thailand een zeer serieus vak en ook hier zorgen wij voor vakkundige behandelingen afgestemd op de lichamelijke klachten en wensen van de klant.”

Parkeren en afspraken
Mae is erg tevreden over het huidige resultaat van haar nieuwe salon, maar heeft nog wat plannen die binnenkort uitgevoerd gaan worden. Er komt een rustgevende binnenvijver en er zijn nu al plannen om er een extra behandelkamer bij te maken. Buiten zijn wat plantjes geplaatst en de eigen parkeerplaats naast de salon biedt plek voor zeven auto’s. “We willen er nog twee bij maken en uiteindelijk het hele pand van binnen en van buiten weer de charme teruggeven.”

(lees verder onder de foto)

Wilt u meer informatie, dan kunt u kijken op de website www.bangkokthaisetherapie.nl De diverse massages worden uitgelegd en hier zijn ook de prijzen te vinden. Eens wat anders cadeau geven dan een bloemetje of geld? Geef eens een Bangkok Therapie Massage cadeaubon weg!

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button