Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Christmas Countdown bij Sportcentrum Nico Jager

- advertentie -

Winschoten – We hebben de zomer achter ons gelaten en kijken nu vooruit naar de feestdagen in de laatste maanden van dit turbulente jaar. We zijn wel toe aan een feestje!

- advertentie -

Speciaal voor iedereen die voor de Kerst nog wat kilo’s kwijt wil organiseert Sportcentrum Nico Jager in Winschoten de Christmas Countdown! Kerst…dat duurt nog even…moeten we daar nu al over nadenken? Jazeker…een goede voorbereiding is het halve werk. Doel van dit unieke 8-weken-programma is gewicht verliezen en zorgen dat je strakker in je vel komt te zitten.

Je werkt aan een gezondere leefstijl volgens een persoonlijk plan, opgesteld door je eigen coach. Daarnaast weekmenu’s, boodschappenlijstjes en tip. Je hoeft het dus niet alleen te doen! Naast onbeperkt sporten zijn er wekelijks twee groepslessen, speciaal voor deelnemers. Iedere week is er een extra challenge, uiteraard met leuke prijsjes voor de winnaars.

Aanmelden voor de Christmas Countdown kan van maandag 25 tot en met 29 oktober Kosten zijn € 99,95 voor leden en € 149,95 voor niet-leden. Aanmelden kan door naar het sportcentrum te bellen 0597-417744 of het aanmeldformulier in te vullen op www.nicojager.nl.

Ga jij de uitdaging aan? Graag tot ziens! Team Nico Jager

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button