Economie

Kom naar EV Dag van Virena Autogroep en ervaar elektrisch rijden

- advertentie -

Winschoten – Al eens ervaren hoe fijn elektrisch rijdt? Om ook overtuigd te raken, zet Virena Autogroep eenmalig ál haar elektrische auto’s bij elkaar. En wel op zaterdag 30 oktober 2021 bij onze vestiging in Winschoten aan de Zeefbaan 11.

- advertentie -

Ervaar zelf hoe fijn bijvoorbeeld de Kia EV6, de revolutionaire elektrische cross-over, rijdt of stap. in een Kia e-Niro of e-Soul. Het is ook mogelijk om de fijne & trendy e-bikes van Mulder 2 Wielers te testen.

Tijdens de e-testdag is het mogelijk alle elektrische modellen van Kia uit te proberen en ze met elkaar te vergelijken. Ook is er een hapje en een drankje aanwezig. Wilt u ook testen? Kom dan gezellig langs op onze vestiging in Winschoten.

Datum: 30 oktober 2021
Locatie: Virena Winschoten, Zeefbaan 11
Tijd: 09:00 – 16:00 uur

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button