Op stap
Veel gelezen

Aangepast programma tijdens 205de Adrillen

- advertentie -

Winschoten – Maandag 1 november vindt, na afwezigheid van 1 jaar, de Allerheiligenmarkt in Winschoten (Adrillen) weer plaats. Wel is er tijdens deze 205de Adrillen een aangepast programma. Zo vindt de hobbymarkt en Leutje Adrillen nog niet plaats.

- advertentie -

Vorig jaar ging het meer dan 200 jaar oude volksfeest voor het eerst niet door.  De markt opent om 09.00 uur en sluit om 17.00 uur. Er zullen tijdens deze editie zo’n 100 marktkramen in het centrum van Winschoten te vinden zijn.

Geen hobbymarkt en Leutje Adrillen
Zeker is dat de pandemie zijn invloed zal hebben op de Allerheiligenmarkt, de hobbymarkt gaat niet door. De hobbymarkt is altijd in Cultuurhuis “de Klinker”. Activiteiten in de open lucht zijn makkelijker te realiseren. Ook de ‘Leutje Adrillen’ gaat niet door, deze is altijd op de tweede maandag in november.

Ook is er ander vertier in de vorm van straattheater en de traditionele kermis op het Marktplein.

“Hé Doe! Komst óók op Adrillen?”

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button