Algemeen

Digitale informatiebijeenkomst over zoutwinning Lanengebied en Zuiderveen

- advertentie -

Oldambt –Voor een duurzame zoutproductie op de langere termijn oriënteert het zoutwinningsbedrijf Nobian (voorheen Nouryon en daarvoor AkzoNobel) zich op een nieuw gebied om zout te winnen, namelijk het Lanengebied en het Zuiderveen in Winschoten (in de driehoek Winschoten, Westerlee en Heiligerlee).

- advertentie -

Tijdens een informatiebijeenkomst in Landgoed Westerlee licht Nobian de voornemens toe. Op woensdag 3 november om 16.00 uur biedt Nobian de mogelijkheid om een digitale bijeenkomst over dit onderwerp (via Teams) bij te wonen.

U kunt zich hiervoor aanmelden bij: harry.jasken@nobian.com. U ontvangt per e-mail een bevestiging met daarin een link om aan deze bijeenkomst deel te nemen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button