Incidenten

Politie verricht drie aanhoudingen tijdens Allerheiligenmarkt

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft maandag tijdens de Allerheiligenmarkt, beter bekend als Adrillen, drie aanhoudingen verricht. De politie spreekt van een goed lopend evenement wat druk werd bezocht, de gemeente Oldambt sluit zich hier volkomen bij aan: “We zijn erg positief over het verloop van het evenement. Het was een gezellige dag met gunstig weer.”

- advertentie -

“Wat betreft het politieoptreden is het erg beperkt gebleven.” Dat zegt Robert van Heuvelen, verantwoordelijke voor de politie-inzet, tegen OldambtNu.nl. “We hebben mensen op voorhand aangesproken op hun gedrag.”

De drie personen werden los van elkaar aangehouden voor mishandeling, vernieling en niet voldoen aan bevel of vordering. De personen zijn verhoord en weer in vrijheid gesteld, de politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Daarnaast heeft de politie nog twee illegale taxichauffeurs aangehouden.

Lees meer: Politie pakt twee ‘snorders’ op tijdens Adrillen

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button