Weerbericht

Gemiddeld herfstweer tijdens het weekend

- advertentie -

Landelijk – Tijdens het weekend is het weer behoorlijk gemiddeld voor de herfstmaanden. De temperatuur komt vaak rond 12 graden uit. Door een stevige wind is het voor het gevoel iets frisser. Na een bewolkte zaterdag schijnt zondag vaker de zon, maar er trekken dan wel een aantal buien over.

- advertentie -

Fris door stevige wind
Zaterdag blijft er kans op wat lichte regen of motregen, vooral in de noordelijke helft van het land. Het wordt ongeveer 12 graden. Door een forse zuidwestenwind is het voor het gevoel wel een stuk frisser. Vooral langs de noordwestkust en op de Waddeneilanden is het guur met krachtige of soms zelfs harde wind.

Meer zon op zondag
Tijdens de nacht naar zondag trekt een strook met buien over het land en het blijft stevig doorwaaien. Ook overdag vallen verspreid buien. Tussendoor zijn er flinke zonnige perioden. De temperatuur komt in de middag opnieuw rond 12 graden uit, maar de wind blijft nadrukkelijk aanwezig.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button