Weerbericht

Rustig en droog weer tijdens Sint-Maarten

- advertentie -

Landelijk – Tijdens het lopen van Sint-Maarten vanavond is het zo goed als droog. Op veel plaatsen is het 7 tot 10 graden en omdat er weinig wind staat is het niet koud.

- advertentie -

In grote delen van het land is het vanavond bewolkt en droog. De kans op neerslag is klein en mocht er toch wat regen vallen, dan is het slechts een klein beetje motregen. Door de bewolking daalt de temperatuur in de eerste helft van de avond geleidelijk naar 7 tot 10 graden. Doordat er weinig wind staat is het niet heel koud om langs de deuren te lopen.

2019 laatste koude Sint-Maarten
Vorig jaar werd regionaal het lopen van Sint-Maarten afgeraden. Ook toen was het droog, maar met 10 tot 12 graden wel wat zachter en ook wat meer wind. In 2019 was het juist flink nat en koud met buien, 5 tot 7 graden en een stevige wind. Voor het gevoel was en toen een graad of 2.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button