Algemeen

Dependance Arts & Zorg vertrekt uit Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – De dependance van Arts en Zorg, gevestigd nabij De Akkerschans sluit per 29 november. Dit heeft de zorginstelling in een brief aan haar cliënten laten weten.

- advertentie -

“Omdat wij onze zorgverlening aan u structureel willen verbeteren, hebben wij deze moeilijke maar noodzakelijke beslissing genomen. Het leveren van goede zorg vanuit onze dependance in Bad Nieuweschans is de afgelopen jaren namelijk zeer uitdagend geweest, zo was er geen vaste dokter, de praktijk was niet altijd open en de voorzieningen in de praktijk waren beperkt. Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit en continuïteit van zorg vanuit Gezondheidscentrum Winschoten beter zal zijn”, aldus de brief die is verzonden.

Ze laten verder weten dat wanneer het moeilijk is om naar Winschoten te komen, ze voor ernstig zieke patiënten of personen die bedlegerig zijn, ze huisbezoeken zullen afleggen. Aan alle andere patiënten wordt gevraagd om toch naar Winschoten te komen.

Dorpsbelangen heeft laten weten niet op de hoogte te zijn gesteld, althans wel een paar dagen geleden wel telefonisch te zijn geïnformeerd, maar dat mocht met niemand gedeeld worden, omdat ze eerst de brief verstuurd wilden hebben. Dit geldt ook voor Henk de Jonge en heeft een woordvoerder van Arts & Zorg laten weten dat hij geen eigenaar meer is. Ze hebben de nieuwe eigenaar de heer De Winter tot gisteren niets laten weten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button