Op stap

Streep door intocht Sinterklaas in Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Kinderen in Bad Nieuweschans moeten het dit jaar toch weer zonder Sinterklaasintocht doen. Het besluit om de intocht af te blazen is zondagmiddag genomen door de organisatoren.

- advertentie -

Vanwege de publieke belangstelling worstelden de organisatiecomités gezien de coronamaatregelen al langer met de vraag of de intocht feestelijk en veilig gehouden zou kunnen worden. Nadat de organisatie in Midwolda en Oostwold de intocht annuleerde, volgde Bad Nieuweschans nu ook.

De vrijdag door het kabinet aangekondigde verscherping van de coronamaatregelen maken doorgang van de intochten bijna onmogelijk.

Sinterklaasintochten
De komst van de goedheiligman wordt in de verschillende plaatsen in de gemeente Oldambt gevierd. Zo komt Sinterklaas volgende week zaterdag vooralsnog aan in Scheemda en Westerlee. Weer een week later, op 27 november komt Sinterklaas aan in Nieuwolda.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button