Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuws

Groningse bibliotheken houden online gamemarathon

- advertentie -

Oldambt – Kijk naar BiebLab, hét YouTube-kanaal van de Groningse bibliotheken. Elke laatste vrijdag van de maand houden Jeroen, Yorick en Jolanda een game-marathon! Vrijdag 26 november spelen we van 15.00 – 17.00 uur de mini-games van Roblox.

- advertentie -

Met Roblox kunnen spelers zelf mini-games maken. Tijdens de middag gaan we gemaakte spelletjes spelen en ontdekken we hoe je zelf een game kan maken. De gamemarathon is vrijdag 26 november vanaf 15.00 uur live te volgen via youtube.com/bieblab. Aanmelden is niet nodig.

BiebLab
BiebLab is hét jeugdplatform van de Groningse bibliotheken. Volg onze video’s op TikTok, doe mee met online events op YouTube óf neem een kijkje achter de schermen op Instagram. Online en in onze bibliotheken gaan we samen met jou experimenteren, onderzoeken en maken we toffe series.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button