Incidenten

A7 richting Winschoten afgesloten wegens ongeval

- advertentie -

Kolham – Op de A7 bij Kolham heeft dinsdagavond een ongeval plaatsgevonden tussen drie voertuigen. Hulpdiensten werden rond twintig voor acht opgeroepen voor het ongeval. Naast politie en ambulance werd ook de brandweer opgeroepen.

- advertentie -

De drie voertuigen waren met elkaar in botsing gekomen, nadat één van de bestuurders de macht over het stuur verloor en vervolgens een draai maakte van 360 graden. De twee achterop komende bestuurders konden niet meer op tijd uitwijken en botste vervolgens op het voertuig.

Alle inzittenden zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Of er iemand gewond is geraakt, is onbekend. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de A7 richting Hoogezand door Rijkswaterstaat afgesloten, weggebruikers kunnen het beste U82 volgen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button