Op stap
Veel gelezen

Fotoserie: The Barrel Challenge Noorderlicht Editie van start

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen vrijdag vertrokken 58 voertuigen vanaf het Marktplein in Winschoten richting Travemünde in Duitsland. De auto’s doen mee aan ‘The Barrel Challenge Noorderlicht Editie’.

- advertentie -

Normaal gesproken mogen de deelnemers alleen mee doen in een oude barrel die niet jonger is dan 20 jaar. Bij de Noorderlicht Editie is dit niet vereist. Onderweg moeten de deelnemers diverse opdrachten uitvoeren. De challenge wordt georganiseerd door Rob en Meini Zweep van Zweep Events.

Vrijdagavond kwamen de barrels aan, waarna ze vervolgens met de ferry naar Telleborg in Zweden zijn gevaren. Als ze daar aankomen begint de tocht van 760 kilometer naar het eindpunt in Kiruna in Lapland.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button