IncidentenVideo

Veel rookontwikkeling bij brand in ‘rotte kies’ Winschoten (video)

- advertentie -

Winschoten –  Het ligt er al sinds jaar en dag troosteloos bij, de zogenaamde ‘Blaauw-locatie’ tegenover het voormalige St. Lucas ziekenhuis in Winschoten. Zondagmiddag om 15.42 uur werden de brandweerlieden van Winschoten opgeroepen voor een brand in dit voormalige winkelpand.

- advertentie -

De brandweer rukte met twee voertuigen uit, een hoogwerker en een tankautospuit. Met een kettingzaag kreeg de brandweer toegang tot het pand waarna de brand is geblust, uiteindelijk bleek het om rommel te gaan.

Locatie Blaauw
Vroeger waren onder andere een beddenzaak en een fietsenzaak gehuisvest in één van de nu verlaten panden. De situatie aan de Mr. D.U. Stikkerlaan is al vele jaren een doorn in het oog, en wordt al de ‘rotte kies’ van Winschoten genoemd.

Wat uiteindelijk met de locatie moet gebeuren, blijft de vraag. Daarover zijn de gemeente en de eigenaar nog in gesprek.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button