Incidenten

Verlichting op graf vernield: politie zoekt getuigen

Nieuwolda – Op het kerkhof aan de Kerksingel in Nieuwolda zijn – naar alle waarschijnlijkheid zondag 21 november – vernielingen aan een graf gepleegd. Een lamp werd weggenomen en kapot getrapt op het pad van de begraafplaats achtergelaten.

- advertentie - 

“Iedere uitleg dat een dergelijke vernieling bij nabestaanden veel verdriet veroorzaakt lijkt ons overbodig. We hopen dan ook dat u, of jij, ons kunt helpen de dader of daders op te sporen en zo ook mogelijk meer leed kunnen voorkomen.” aldus de politie.

De politie is te bereiken via 0900-8844 (bureau Winschoten).
Zaaknummer 2021318881


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button