Algemeen

Zorgboerderij Vossenburght timmert letterlijk aan de weg

Winschoten – Bij Zorgboerderij Vossenburght aan het Noordereinde in Winschoten wordt de laatste tijd veel ondernomen. Zo timmeren ze letterlijk aan de weg. Het terrein en de toegangsweg zijn voorzien van een een nieuwe asfaltlaag.

- advertentie - 

“Begin september is gestart met werkzaamheden met betrekking tot het asfalteren van ons terrein. Iedereen vond het prachtig om mee te maken en te zien hoe alles in zijn werk ging. Gelukkig is ons terrein zo groot
dat de dagelijkse werkzaamheden gewoon door konden gaan.” melden ze in hun nieuwsbrief.

Controle van auditeur
“Ook hebben we bezoek gehad van een auditeur, die heeft gekeken of we veilig werken. Onze RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie) is doorgenomen en op al onze locaties was alles goed geregeld en tip top in orde. In de eindconclusie van het onderzoeksrapport spreekt de auteur, tot onze grote vreugde, zeer lovende woorden.”

Ook hebben ze meerdere uitjes gehad, waaronder naar Duinrell en het blotevoetenpad.

Zorgboerderij 
Zorgboerderij “Vossenburght” ligt in een gebied vol rust en ruimte. “Vanaf december 2005 zijn wij gestart met het begeleiden van mensen met een verstandelijke en/of een psychiatrische beperking op ons bedrijf. Er werken gemiddeld 20-25 medewerkers. Hierbij wordt gestreefd naar een diervriendelijke omgang en verzorging van onze dieren op ons bedrijf. Op onze boerderij zijn we zeer gastvrij; alles kan, niets moet en er is geen tijdsdruk.

Uitgangspunt is dat de individuele inbreng van een ieder belangrijk is. Het gaat niet om de hoeveelheid werk, maar om de inzet waarmee een bijdrage wordt geleverd.”

Op de hoogte blijven van alle activiteiten? Volg de zorgboerderij op Facebook.

 

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button