Economie

Samenwerking Doc-Direkt en Afeer

- advertentie -

Winschoten – Onlangs heeft Afeer de Europese aanbesteding gewonnen die was uitgeschreven door Doc-Direkt. Gisteren was de aftrap van de werkzaamheden die Afeer gaat doen voor Doc-Direkt. Reden voor een bescheiden feestje met koffie en gebakjes voor directie en medewerkers.

- advertentie -

Meer dan 1.000 meter archief
Het gaat om archiveerwerk dat in een beveiligde ruimte bij Afeer Druk & Print wordt uitgevoerd. In eerste instantie gaan 6 medewerkers van Afeer aan de slag met sorteren en registreren van meer dan 1.000 meter archief. Doc-Direkt is de voormalige Centraal Archief Selectiedienst (CAS), een onderdeel van Binnenlandse Zaken met een kantoor in Winschoten.

Over Afeer
Afeer is het sociaal ontwikkelbedrijf van de gemeenten Oldambt, Pekela en Westerwolde. Mensen die zelf niet of moeilijk aan een baan kunnen komen, worden door Afeer geholpen. Daarnaast organiseert Afeer dagelijks werk voor ruim 850 medewerkers met een arbeidsbeperking. Afeer werkt mee aan een inclusieve arbeidsmarkt en is bruggenbouwer tussen overheid en bedrijfsleven.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button