Kort nieuws

Postbode Jan met pensioen

- advertentie -

Beerta – Jan Bouwman, de vaste postbezorger van Beerta en Oostereinde gaat na 8,5 jaar deze route te hebben verzorgd, genieten van zijn pensioen.  Jan heeft 20 november voor het laatst zijn postronde gedaan. Dat ging niet zomaar.  Zijn werkgever MSG had zijn postfiets mooi versierd en vooraf wisten veel inwoners al dat het zijn laatste werkdag zou zijn.

- advertentie -

Jan kreeg dan ook verschillende cadeautjes. Jan heeft vanaf 1978 bij W.O.G., Synergon en Afeer gewerkt op diverse afdelingen. Zijn favoriet was wel op de stoffen afdeling maar ook als conciërge op een basisschool was leuk. De laatste jaren dus als een trouwe postbezorger. Altijd in voor een praatje en een helpende hand bieden. Hij zal op de route gemist worden, maar vervelen gaat Jan zich niet.

Hij heeft het druk genoeg met het verzorgen van de vogels, de hondjes, de sier- en moestuin en uiteraard gaat hij genieten van zijn gezin.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button