Gemeente

Gemeente Oldambt regelt vervoer naar locaties boosterprik Corona

- advertentie -

Oldambt – De GGD is momenteel weer burgers aan het oproepen voor vaccinaties met een zogenaamde boosterprik. Begin dit jaar heeft de gemeente Oldambt besloten om burgers die geen kans zien met eigen vervoer, vervoer via hun sociale netwerk of anderszins naar een priklocatie te reizen, dit vervoer aan te bieden.

- advertentie -

Nu de uitnodigingen voor boosterprikken in beeld komen, heeft de gemeente Oldambt besloten om ook voor de boosters het vervoer naar de priklocatie tegen dezelfde voorwaarden aan te bieden. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u bellen met de centrale van Connexxion/taxi de Grooth (0597) 45 44 44 en uw rit aanvragen.

“December is een drukke maand. Wilt u daarom proberen om uw rit zo snel mogelijk aan te vragen op het moment dat u weet wanneer en waar u de boosterprik kunt ontvangen? Dat geeft de vervoerder meer ruimte om uw aanvraag op de gevraagde datum en tijd in te plannen.” schrijft de gemeente Oldambt.

In de taxi of het busje dient u een medisch mondkapje te dragen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button