Kort nieuws

Groningse bibliotheken houden online Kahoot Quiz voor de jeugd

- advertentie -

Oldambt –Kijk naar BiebLab,  hét jeugdplatform van de Groningse bibliotheken. Doe vanaf de bank of keukentafel mee aan de leukste activiteiten.  Woensdag 8 december kan je om 15.00 uur tijdens BiebLab Live meedoen aan een Kahoot Quiz.

- advertentie -

Kijk naar BiebLab, hét YouTube-kanaal van de Groningse bibliotheken. Woensdag 8 december spelen we online een Kahoot Quiz over de leukste fails en bloopers. Kijk jij graag naar grappige video’s? Doe dan mee aan deze quiz! In de quiz laten Jeroen, Yorick en Jolanda je allemaal video’s zien. Kun jij raden hoe het afloopt?

In de uitzending geven we je de gamepin voor de Kahoot Quiz. De quizmiddag van BiebLab Live begint om 15.00 uur en is live te volgen via youtube.com/bieblab.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button