Sport

Emma Hofstee 2x zilver op het Open Nederlandse Kampioenschap zwemmen

Scheemda – Op het ONK korte baan in Den Haag,  van 3-5 december, heeft Emma Hofstee, uitkomend voor Zwemvereniging Trivia Groningen, zelf woonachtig in Scheemda een prima prestatie neergezet.

- advertentie - 

Op de zaterdag wist ze bij de 200 meter vlinderslag een mooie tijd neer te zetten van 2.26.46 wat in de senioren 1 en 2 klasse een mooie zilveren medaille heeft opgeleverd. Met deze tijd plaatste ze zich ook voor de open senioren finale, die ze afsloot met een persoonlijk record van 2.24.39. Een ontzettend mooi resultaat!

Daarnaast wist ze zondag nog een keer te verrassen! Op de 100 meter vlinderslag werd ze met een dik persoonlijk record eveneens 2e van Nederland bij de senioren 1 en 2. Met een tijd van 1.03.79 zwom ze een fantastische race. Ze plaatste zich met deze tijd voor de B finale voor de open senioren die in de middag werd gezwommen. Deze finale sloot ze af met een tijd met 1.04.30.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button