Kort nieuws

LEGO Challenge bij BiebLab

- advertentie -

Oldambt –Kijk elke woensdag naar BiebLab, hét jeugdplatform van de Groningse bibliotheken. Doe vanaf de bank of keukentafel mee aan de leukste activiteiten.  Woensdag 15 december houden we tijdens BiebLab Live (15.00 – 16.00 uur) een LEGO Challenge.

- advertentie -

Na het enorme succes van de eerste edities gaan we op woensdag 15 december opnieuw LEGO Masters Junior organiseren. Jeroen en Jolanda hebben deze middag een nieuwe challenge. Bouw vanuit huis mee en maak kans op een bijzondere “hoofdprijs”.

Wat heb je nodig:

  • een bak met LEGO-blokjes
  • een tablet of telefoon: tijdens de challenge vragen we je om een foto/video te maken van je bouwwerk en deze te mailen naar bieblab@biblionetgroningen.nl

De uitzending van BiebLab Live begint om 15.00 uur en is live te volgen via youtube.com/bieblab.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button