Op stap

Op zoek naar sporen van de das in Midwolderbos

- advertentie -

Midwolda – Het Groninger Landschap organiseert weer een breed scala aan leuke activiteiten. Kijk voor meer informatie en evenementen ook op de website van Het Groninger Landschap voor tijden, prijzen en aanmelden.

- advertentie -

De das in het Midwolderbos
We komen wat meer te weten over de das, hoewel we haar of hem niet in levende lijve zullen zien. Tijdens de wandeling zal het dier zich niet aan ons vertonen, maar door de achtergelaten sporen kunnen we ons toch een beeld vormen van de actie van dit “mysterieuze” dier.

12 december Midwolda.  Start: 13.00 uur Ennemaborg, Hoofdweg Midwolda. De wandeling is ongeveer 2,5 km, gratis deelname maar aanmelden is verplicht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button