Op stap

Kerstmannen per motor door de provincie voor ernstig zieke kinderen

Midwolda – Er is hard geld nodig om ernstig zieke kinderen met kanker te ondersteunen en hen ook af en toe een leuke dag te bezorgen. Daarom rijden er op zaterdag 11 december allemaal verklede kerstmannen en -vrouwen een motortoertocht door Groningen om aandacht te vragen voor het activiteitenfonds van het Prinses Maxima Centrum.

- advertentie - 

Midwolda
Het is een landelijke actie wat ondersteund wordt door een club Groninger Motorrijders. Wegens corona werd er niet vanaf 1 locatie vertrokken, maar vanuit drie. Waaronder Mussel, Drouwenermond en Midwolda.

De route gaat onder andere door Winschoten, Blijham, Wedde, Stadskanaal en de Pekela’s. Vervolgens zullen de motorrijders via Meeden, Westerlee, Heiligerlee en Scheemda weer terug naar Midwolda.

Doel
Het doel is om met zoveel mogelijk mensen verkleed als kerstman en kerstvrouw op versierde motoren een rondje te rijden door de provincie. Daarmee hopen ze naast veel bekijks en aandacht voor het Prinses Maxima Centrum, ook een flink bedrag op te halen voor het fonds.

Doneren kan via ‘maximaalinactie‘.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button