Op stap

Kerstman brengt bezoek aan centrum Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De Kerstman bracht afgelopen zaterdag een bezoek aan het centrum van Winschoten. In zijn arrenslee reed hij door de Langestraat vanaf het Oldambtplein naar het Kersthuis in d’Olle Witte.

- advertentie -

De Kerstman was niet alleen, hij werd vergezeld door twee Elfen. Veel mensen kwamen even kijkje nemen en gingen met hem op de foto. Ook veel Duitse gasten wilden graag even met de ‘Weihnachtsmann’ op de foto of kwamen gewoon even binnen om hem te groeten.

Kersthuis
Het Kersthuis Winschoten is door Stichting Activiteiten Oldambt bedacht in navolging van het Sinterklaashuis. De doelstelling is om tijdens de kerst meer sfeer te creëren in het centrum van Winschoten, wat extra kerst beleving bij het winkelend publiek.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button