Algemeen

Leerlingen OBS De Waterlelie maken kerststukjes voor bewoners Vondelhuys

- advertentie -

Winschoten  – De juffen en meesters van OBS de Waterlelie in Winschoten hebben met de leerlingen van groep 5 en 6 kerststukjes gemaakt voor de bewoners van het Vondelhuys. Dit om het gezellig te maken tijdens deze donkere tijden.

- advertentie -

Daarnaast hebben alle leerlingen een kaart voor de bewoners gemaakt. “Dit alles hebben we afgelopen donderdag overhandigd bij de ingang, waar het door het personeel verdeeld werd onder de bewoners. We hebben voor de open deuren nog liedjes gezongen.”

“Dit werd erg gewaardeerd en als we deze coronatijd achter ons hebben, gaan we de banden zeker weer aantrekken.” laat Eva Haitsma namens de school weten. Vroeger gingen ook groepjes kinderen met de ouderen gezelschapsspelletjes met de ouderen doen en de bedoeling is om dit – als het weer mogelijk is – weer op te pakken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button