Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen
Veel gelezen

Zondagmiddag knipperende lampen in huis? Dit was de oorzaak

- advertentie -

Provincie – Vanuit de hele provincie komen meldingen van kort knipperende lampen in woningen zondagmiddag rond kwart voor vijf. De oorzaak was een spanningsdip op het net. Veel langer dan een halve tel zal het niet hebben geduurd.

- advertentie -

Op de website Allestoringen is een piek van het aantal meldingen te zien. Volgens netbeheerder TenneT tegenover RTV Noord, is de oorzaak inmiddels bekend. “Het transformatorstation Robbenplaat in de Eemshaven heeft proberen te schakelen, en dat is niet gelukt. Daardoor is er iets uitgevallen. Een andere installatie heeft het vervolgens overgenomen.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button