Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Herinrichting wandelboulevard Havenkwartier vordert gestaag

- advertentie -
Blauwestad – De Provincie Groningen zit nog zeker niet stil in de Blauwestad. Zo zijn ze druk bezig om de wandelboulevard een nieuw uiterlijk te geven.

- advertentie -

Werk in uitvoering
De wandelboulevard is een belangrijk onderdeel van het Havenkwartier. “Om de uitstraling daar beter bij te laten passen, wordt de bestaande wandelboulevard voorzien van nieuwe gebakken bestratingsmaterialen. Daarnaast worden er bomen geplaatst en meer prullenbakken en bankjes aangelegd voor de recreatie.” staat in een nieuwsbericht.

De openbare parkeerplaats langs de Rederssingel wordt voorzien van gebakken klinkermateriaal en er worden heggen en groen toegevoegd aan het parkeerterrein. Langs de Hoofdstraat worden de betontegels verwijderd. Na het verwijderen van de betontegels wordt het huidige voetpad verlaagd en worden er nieuwe lichtmasten en bankjes geplaatst. Ook het nieuwe voetpad wordt uitgevoerd in gebakken klinkermateriaal.

Onlangs zijn de lindebomen aangeplant op de boulevard. “Een heel nieuw gezicht! Wat zal dat er komend voorjaar mooi uitzien langs de wandelboulevard en het parkeerterrein bij de jachthaven.” 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button