Cultuur

Liedjeskaravaan van start in Cultuurhuis De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Vanaf dinsdagmiddag 23 januari organiseert de bibliotheek samen met Cultuurhuis De Klinker maandelijks de Liedjeskaravaan. Zing samen met Anneke, Fenneke, Beau, Janinde en Diane bekende Nederlandstalige nummers en doe mee aan deze gezellige zangmiddag.

- advertentie -

Op dinsdagmiddag 23 januari van 14.00 tot 15.30 uur opent de Liedjeskaravaan haar deuren voor iedereen die mee wil zingen. Met de Liedjeskaravaan wil de Bibliotheek samen met Cultuurhuis De Klinker op een muzikale wijze taal en sociale contacten bevorderen. De Liedjeskaravaan is voor iedereen die graag zingt en het gezellig vindt om dit samen met anderen toe doen.

“Je hoeft niet goed of zuiver te kunnen zingen”, vertelt vrijwilligster Anneke. “Samen zingen is gezond voor lijf en leden, geeft ontspanning en plezier”. Anneke en de andere vrijwilligers hebben al een hele lijst liedjes verzameld om te zingen. “Wij hebben er zin in!”

Gratis
De toegang is gratis, lid of geen lid van de bibliotheek. Tijdens de pauze kun je een consumptie bestellen aan de bar vanaf € 2,50. Iets meenemen mag ook. Noteer de volgende data alvast in je agenda: 27 februari, 26 maart, 23 april, 28 mei en 25 juni. Locatie: Theatercafé De Klinker, begane grond. Meer weten? Mail naar: r.osenga@biblionetgroningen.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button