IncidentenVideo

Twee auto’s fors beschadigd door zwaar vuurwerk (video)

- advertentie -

Winschoten – Twee auto’s die geparkeerd stonden aan de Hermelijnlaan in Winschoten zijn dinsdagavond laat vernield. Mogelijk door een vuurwerkbom. Bij de auto’s is een verpakking gevonden van een Cobra 8. Dit illegale vuurwerk heeft een explosieve kracht en donderende knal van een handgranaat, je kan hiermee een auto verwoesten… en dat blijkt.

- advertentie -

Veel omwonenden hebben tussen 23.00 en 00.00 uur een enorme flits gezien en vervolgens een enorme knal gehoord. De politie heeft sporenonderzoek gedaan en aangiftes opgenomen.

Getuigen
Mocht u iets gezien of gehoord hebben kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook camerabeelden, bijvoorbeeld van een videodeurbel kunnen helpen bij het onderzoek. Hier staat bijvoorbeeld een precieze tijd op geregistreerd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button