Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Emotioneel eerbetoon aan overleden Marvin (25) na ongeval

- advertentie -

Winschoten – Ruim honderd mensen hebben vandaag afscheid genomen van Marvin, de 25-jarige man uit Winschoten die afgelopen zaterdagochtend vroeg bij een verkeersongeval in Midwolda om het leven kwam. Familie, vrienden, kennissen en vele anderen kwamen vrijdagochtend bijeen bij het uitvaartcentrum Oost-Groningen in Winschoten.

- advertentie -

Op uitnodiging van de familie doet OldambtNu.nl verslag van deze eervolle en emotionele eerbetoon voor Marvin.

(lees verder onder de foto)

Foto: Quintin Stoetman | OldambtNu.nl

Op donderdagavond kwamen er ruim 300 mensen naar het uitvaartcentrum voor een lopende condoleance. “In één woord gezegd: prachtig! Het gevoel van saamhorigheid en vriendschap tussen de vrienden is geweldig.” aldus een contactpersoon van de familie. “De familie heeft het verdriet zo intens gevoeld, maar ze zijn de vrienden zo dankbaar dat ze er zijn geweest. Dit doet een vader- en moederhart intens goed.”

(lees verder onder de foto)

Foto: Quintin Stoetman | OldambtNu.nl

Na een besloten ceremonie in het uitvaartcentrum liep de familie van Marvin onder luid applaus tussen de erehaag door. De erehaag werd extra versterkt met rode fakkels.

Na dit eerbetoon bij het uitvaartcentrum in Winschoten, zijn de vrienden en familie per auto naar de plaats van het ongeval gereden. Hier hebben ze alle bloemen bijeen gelegd. “De afgelopen dagen hebben we zoveel bloemen mogen ontvangen, dat doet ons enorm goed.” aldus de familie.

(lees verder onder de foto)

Foto: Quintin Stoetman | OldambtNu.nl

Nadat alle bloemen waren neergelegd hebben aanwezigen een kring gemaakt en vervolgens geproost. “Het was een dag met intens verdriet, maar hebben enorm veel steun mogen ontvangen van iedereen.”

Aanvankelijk meldde de politie in hun berichtgeving dat de man 24 jaar is, de familie heeft OldambtNu.nl laten weten dat de man 25 jaar is. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button