Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Rabobank helpt maatschappelijke gebouwen verduurzamen

- advertentie -

Groningen – De coöperatieve Rabobank wil een actieve bijdrage leveren aan een duurzamere leefomgeving en het versnellen van de energietransitie. Daarom investeren de Rabobanken in Groningen en Drenthe een deel van hun coöperatief dividend in zonnepanelen voor maatschappelijke gebouwen zoals scholen, musea, theaters, bibliotheken en buurthuizen.

- advertentie -

Leden van Rabobank kunnen vervolgens stemmen en bepalen welke maatschappelijke gebouwen Rabobank helpt te verduurzamen.

Voor de winnaars betaalt Rabobank de helft van de kosten van aanschaf en installatie. Een steun in de rug voor het maatschappelijk gebouw bij u in de buurt. Zo zorgen we samen voor een groenere omgeving en een lagere energierekening voor verenigingen en stichtingen.

Informatie en inschrijven
De verenigingen en stichtingen die klant zijn bij Rabobank komen in aanmerking voor verduurzaming. Eigenaren van maatschappelijke gebouwen hebben inmiddels een digitale uitnodiging ontvangen met een unieke code om zich aan te melden, of kunnen deze alsnog aanvragen via communicatie.grd@rabobank.nl. Inschrijven kan t/m 14 februari.

De voorwaarden voor deelname en antwoorden op veel gestelde vragen zijn te vinden op www.rabo-zonnepanelen.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button