Incidenten

A7 knooppunt Zuidbroek tijdelijk afgesloten wegens ongeval

- advertentie -

Zuidbroek – Op de A7 ter hoogte van knooppunt Zuidbroek heeft nog door onbekende oorzaak zaterdagmorgen rond half zes een aanrijding plaats gevonden.

- advertentie -

Een automobilist is nog door onbekende oorzaak achter op een andere auto gebotst en in in de vangrail tot stilstand gekomen. Brandweer en de politie waren met spoed onderweg naar het ongeval. De snelweg was tijdelijk door Rijkswaterstaat en de politie volledig afgesloten. Bij het ongeval raakte iemand gewond. Bergingsbedrijf Fruitema uit Oude Pekela heeft het voertuig afgesleept.

De A7 was nog enige tijd na het ongeval afgesloten dit in verband met brokstukken die over de snelweg verspreid waren. Een aannemer heeft met een veegauto de snelweg weer schoon geveegd. Het overige verkeer kon via de parallel baan het ongeval passeren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button