Cultuur

Concert van Kira Dekker in kerkje Nieuw Scheemda

- advertentie -

Nieuw Scheemda – De Culturele Commissie van Nieuw Scheemda en ’t Waar nodigt u van harte uit voor het zondagmiddag-concert van Kira Dekker op 20 februari om 14.00 uur.

- advertentie -

Ze hebben gelukkig dit seizoen al twee bijzondere evenementen kunnen realiseren die ondanks de maatregelen goed bezocht waren in het sfeervolle kerkje. Nu verheugen ze zich erop dat ze weer wat meer publiek kunnen toelaten om naar het optreden van Kira Dekker te komen luisteren.

Kira is een 27 jarige Singer/songwriter uit Groningen. Ze groeide uit tot een allround artiest die met haar passie voor muziek haar eigen weg heeft weten te vinden. Na haar deelname aan the Voice of Holland in 2018 is ze zich een aantal jaren gaan richten op het schrijven voor en met andere mensen. Naast repertoire dat ze voor haar eigen shows schrijft, werkt ze ook samen met o.a. René Fröger, Romy Monteiro en Bibi Breijman. Haar eigen shows zijn gevuld met een flinke dosis humor, mooie luisterliedjes en gezellige cover-muziek. Voor ieder wat wils dus!

Aanmelden
Kom genieten van de muziek. En heb een leuke middag.
Entree is 5 euro inclusief koffie of thee en iets lekkers.
Adres: Hamrikkerweg 27, 9943 PA Nieuw Scheemda
Graag aanmelden bij Ankie Grooten ankie.grooten@ziggo.nl of 0598446398.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button