Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
IncidentenVideo

NL-Alert verstuurd wegens uitslaande schuurbrand in Heiligerlee (video)

- advertentie -

Heiligerlee – Zondagmiddag is aan de Napels Oost in Heiligerlee een schuur volledig verwoest door een uitslaande brand. De brand werd tegen vier uur ontdekt.

- advertentie -

Door de meldkamer in Drachten werd direct snel opgeschaald, waardoor een extra blusvoertuig ter plaatse kwam. Door de brandweerlieden uit Winschoten kon worden voorkomen dat het vuur oversloeg naar een naastgelegen woning. Tegen kwart voor vijf kon het sein brandmeester worden gegeven.

De schuur brandde volledig uit. Volgens omwonenden heeft een naastgelegen chalet ook grote schade opgelopen door het vuur. Een ambulance kwam ter plaatse om betrokkenen te controleren op opgelopen verwondingen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button