Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Uitslaande brand verwoest chalet en caravan

- advertentie -

Nieuw Scheemda – In de nacht van zaterdag op zondag is op het terrein van Partyboerderij De Leeuwenborg in Nieuw Scheemda een chalet en een caravan door een brand verwoest. Het vuur sloeg snel om zich heen.

- advertentie -

Zowel brandweer Scheemda als Wagenborgen werden ingezet om de brand te bestrijden. Hiermee konden ze voorkomen dat het vuur zich verder verspreidde. De caravan en chalet zijn volledig door de brand verwoest en twee andere chalets op het terrein aan de Pastorieweg raakten beschadigd.

Het is onduidelijk hoe de brand is ontstaan. Bij de brand raakte niemand gewond.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button