Gemeente

Burgemeester reageert op persconferentie: “Nu vooral een glimlach op het gezicht”

- advertentie -

Oldambt – De coronamaatregelen worden in drie grote stappen snel versoepeld, heeft minister Kuipers van Volksgezondheid bekendgemaakt op de coronapersconferentie. Burgemeester Cora-Yfke Sikkema reageert op de persconferentie.

- advertentie -

” ‘Het land gaat weer open. ‘Daar begon de persconferentie vanavond mee. Fijn dat er nu niet alleen gekeken wordt naar gezondheid maar ook naar welzijn, sociaal welbevinden en economie. Jongeren moeten elkaar weer kunnen ontmoeten, ondernemers ondernemen en we snakken naar cultuur.’

Ze vervolgt: “Corona is nog niet weg, kan andere vormen aannemen en blijft in die zin dreigend. Daarom blijft het belangrijk te werken aan de lange termijn visie: leven met corona. Hoe geven we daar vorm aan zonder de samenleving weer zo te ontwrichten? Het volgen van de basisregels over handen wassen, ventileren enzovoort helpen daarbij.”

“Maar nu vooral een glimlach op het gezicht, want we kunnen weer meer. Geniet ervan!”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button