Economie

Roemruchte café: ‘The Londoner’ komt terug in nieuwe vorm

- advertentie -

Winschoten – Horeca-onderneemster Daisy Dolstra gaat een nieuwe horecagelegenheid openen. Na eerder, in september 2020, Beachclub Mambo aan het Marktplein in Winschoten te hebben overgenomen van Luurt Duursema, gaat ze nu een nieuwe uitdaging aan. Het voormalige cafe ‘The Londoner’ komt terug in een nieuwe vorm.

- advertentie -

Naast Mambo Beachclub en nu The Londoner heeft ze ook nog twee andere uitgaansgelegenheden, namelijk Tapperij Hoppe en Club La Luna, ook in de molenstad gevestigd.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Twee verdiepingen
Wie nu door de Blijhamsterstraat loopt richting het Marktplein zal zien dat er hard gewerkt wordt in de oude kroeg. Daisy: “We zijn momenteel hard aan het werk om dit nieuwe horecaconcept snel te kunnen openen. The Londoner heeft twee verdiepingen en krijgt drie mooie barren.”

“Het roemruchte café The Londoner wordt na jaren van leegstand verbouwd tot het grootste feestcafé van Winschoten, de nieuwe naam zal luiden: Shooters!” zegt Daisy trots.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button