Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuws

UPDATE: Meerdere scholen geven leerlingen vrijdagmiddag ‘stormvrij’

- advertentie -

Winschoten – Christelijke Scholengemeenschap Ubbo Emmius geeft alle leerlingen vrijdagmiddag vrij. Dit heeft te maken met de code oranje die is afgegeven. “Alle leerlingen zijn na 12.10 uur vrij. Dit in verband met de verwachte storm in de middag.” laten ze weten.

- advertentie -

UPDATE:
– Ook SBO Delta aan de Grintweg in Winschoten geeft de leerlingen vrij. Ze geven aan dat de scholieren  om 12.30 naar huis worden gestuurd, de taxi’s zijn geregeld. Ook is het mogelijk om zelf uw kind op te halen.

– Dollard Hommesplein vanaf 13.15 uur vrij.

Het is bij de redactie niet bekend of de leerlingen van meerdere scholen vrij krijgen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button