Gemeente

Gemeente probeert wateroverlast bij kindcentrum De Zwerm te verhelpen

- advertentie -

Scheemda – Bij kindcentrum De Zwerm in Scheemda kunnen kinderen al een tijd niet op het gras spelen, omdat het veel te nat is. “We vinden het jammer voor de kinderen dat ze nu niet op het schoolplein kunnen spelen.” laat de gemeente in een reactie weten.

- advertentie -

De gemeente Oldambt is bezig met een onderzoek. “We gaan onderzoeken wat we kunnen doen om het probleem op te lossen.”

(lees verder onder de foto)

Foto: Melarno Kraan/ OldambtNu.nl

Regelmatig hebben ouders droge kleren moeten brengen, omdat kinderen die op het gras vielen kletsnat werden. Als eerste en snelle aanpak heeft de gemeente in de voorjaarsvakantie alvast rubberen tegels gelegd onder de speeltoestellen waar nu zand onder ligt. En is er een verstopte put op het schoolplein leeg gehaald.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button